TopBar
KuvaLeft Isokuva KuvaRight
NaviLeft Yritysesittelymme Rengaspalvelumme Pinnoituspalvelut Rahoituspalvelut Ajankohtaiset asiamme Tarjouksemme Ota yhteyttä ja kysy lisää NaviRight
KeskiBar
Michelin Quality Dealer
Bridgestone Partner
Yritysesittely

Kari Oksasen ja Mika Luukkasen luotsaama yritys on erikoistunut niin henkilö- ja pakettiautojen sekä moottoripyörien renkaiden ja vanteiden myyntiin sekä niiden asennuksiin ja korjauksiin kuin henkilö- ja pakettiautojen ilmastointihuoltoihin. Lisäksi Pieksämäen Pintapojat Oy pinnoittaa raskaan kaluston renkaita sekä asentaa ja myy uusia sekä takuurunkoihin tai asiakkaiden omiin runkoihin pinnoitettuja renkaita.

Pieksämäellä sijaitsevat n. 1000 m² nykyaikaiset toimitilamme työllistävät sesongista riippuen 5-10 henkilöä ja asennuskalusto sekä pinnoitusvälineet täyttävät nykyaikaiset laatuluokitukset. Pieksämäen Pintapojat on pinnoitetuille renkaille saanut 11.1.2007 laatujärjestelmän E 109 luokituksen ja siihen johon kuuluu renkaiden testaus kerran vuodessa. Pieksämäen Pintapojat pystyvät jatkuvan testauksen ansiosta tuottamaan laadukkaita renkaita niin henkilö- kuin raskaan kaluston autoilijoille sekä kaksipyöräisten kuljettajille.

Asiakkaitamme ovat rengas- ja kuljetusliikkeet, vähittäisasiakkaat eripuolelta Suomea.

Olemme osa yhteispohjoismaista, valmistajista riippumattonta ja yksityisten rengasmyyjien omistamaa RengasCenter ketjua, joka tarjoaa ainutlaatuisen vapauden valita markkinoiden johtavien valmistajien tuottamat renkaat juuri tarpeitasi vastaavan kokoisina ja tyyppisinä. Meille on kunnia-asia saada olla osa laadukasta ketjua.

Yksi maailman suurin ja arvostetuin rengasvalmistaja Michelin on myöntänyt meille luottamuksesta kertovan rengasliikkeiden laatusertifikaatin. Se myönnetään vain ammattitaitoisesti toimiville ja esimerkillistä palvelua tarjoaville rengasliikkeille. Saamamme laatusertifikaatin myötä olemme uusineet myymälämme tiloja ja henkilökuntaamme koulutetaan vastaamaan asiakkaidemme kasvavia tarpeita.

Tutustu rengas- ja vannepalveluihimme sekä pinnoituspalveluihimme ja ota yhteyttä kun tarvitset rengasalan palveluja!


KeskiBar
Tuotteet
KL-Rengas.fi kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net